OBVESTILA: Sporočamo, da je avtopralnica Špan spet pripravljena, da vam ponudimo naše izjemne storitve pranja osebnih avtomobilov in kombiniranih vozil.
Avtoservis Špan Galjevica je postal del podjetja Špan d.o.o.Več
Servisni sprejem vozil za pooblaščeni Volkswagen, Škoda in Seat se zdaj nahaja v novem prodajnem salonu. Več

Storitve

Vulkanizerstvo

Vulkanizerstvo

Vulkanizerstvo

Smo vodilni vulkanizerski center v Sloveniji z več kot 45.000 zadovoljnimi strankami in tehnološko najnaprednejšo vulkanizersko storitvijo. Vlaganje v najsodobnejšo tehnologijo nas od nekdaj razlikuje od ostalih ponudnikov. Vedno želimo slediti najsodobnejšim trendom in s tehnologijo postavljamo nove standarde te gospodarske panoge. 

V najsodobnejše opremljenem vulkanizerskem centru vam nudimo celovite, kvalitetne in hitre vulkanizerske storitve:

  • premontaža pnevmatik vseh tipov (RFT , DSST in BSR) na najsodobnejših napravah,
  • uravnoteženje pnevmatik,
  • popravila pnevmatik,
  • finish uravnoteženje pnevmatik na vozilu,
  • optične nastavitve podvozja.

 

Nudimo tudi popravilo in obnovo aluminijastih platišč:

  • popravilo in ravnanje poškodovanih alu platišč,
  • barvanje vseh vrst alu platišč,
  • peskanje alu in kovinskih platišč ter ostalih avto delov,
  • poliranje alu platišč.

 

PNEVMATIKE IN PLATIŠČA   

Specializirani smo za prodajo pnevmatik in platišč - za vse znamke in tipe vozil! Ekipa izkušenih in strokovno usposobljenih prodajnih svetovalcev, vam bo svetovala in vam pomagala izbrati najustreznejše pnevmatike in platišča za vaše vozilo. Izbirate lahko med široko paleto pnevmatik in platišč vodilnih proizvajalcev.

Celotno storitev smo nadgradili z možnostjo hrambe vaših pnevmatik. Tako se boste izognili vsem neprijetnostim, ki spremljajo postopek skladiščenja sezonskih pnevmatik ter prihranili čas in denar pri premontaži. Pnevmatike hranimo v računalniško vodenem skladišču, kjer so zagotovljeni vsi pogoji za pravilno hrambo. Pokličite nas ali obiščite in z veseljem vam bomo pomagali najti primerno obutev za vaše vozilo.

ROBOTSKA PREMONTAŽA PNEVMATIK

Z letom 2016 se je naši ekipi pridružil tudi robot za menjavo pnevmatik. Robot je namenjen premontaži najzahtevnejših nizko-presečnih pnevmatik in velikih ter dražjih aluminijastih platišč. Namenjen je montaži vseh kompletov gum, ki imajo vgrajen senzor za nadzor tlaka. Gre za napravo, ki je certificirana pri proizvajalcih, kot so Porsche, Lamborghini, Audi, Volkswagen in drugi proizvajalci vozil višjega cenovnega razreda.

KONFIGURATOR ZA PLATIŠČA

Če želite preveriti, kako izgleda določen model platišč na vašem vozilu pred samim nakupom, smo pripravili spodnji povezavi do konfiguratorjev platišč. Najprej izberete svoje vozilo, nato pa si ogledate izgled določenega platišča. Strani so v angleškem jeziku.

Konfigurator O.Z, MSW, Sparco Konfigurator AEZ, DOTZ, DEZENT in ENZO

BLAGOVNE ZNAMKE

 

     

 

OBJAVE V MEDIJIH

Kot vodilni vulkanizerski center v Sloveniji pomagamo pri ozaveščanju javnosti o novostih in predstavimo najsodobnejšo tehnologijo ter sodobne postopke premontaže.
RTV Slovenija - Avtomobilnost, Žurnal 24, Finance, Dnevnik, City Magazine, Siol Avtomoto

Vulkanizerstvo
Vulkanizerstvo
Vulkanizerstvo
Vulkanizerstvo
Vulkanizerstvo
Twitter Pošlji na e-mail

Aktualno

Arhiv
Razpis: Avtomehanik / avtoserviser - vulkanizer  m/ž

Obvestila

Razpis: Avtomehanik / avtoserviser - vulkanizer m/ž

Sobota, 1. junij 2024

V uspešno družinsko podjetje, z močno vizijo in 40 letno tradicijo vabimo zanesljivega kandidata (m/ž), ki ga veseli dinamično delo in bo ustvarjal prijetno vzdušje na delovnem mestu: ...

Več o tem
Razpis: Avtoserviser - diagnostik m/ž

Obvestila

Razpis: Avtoserviser - diagnostik m/ž

Sobota, 1. junij 2024

V uspešno družinsko podjetje s 40 letno tradicijo vabimo zanesljivega kandidata (m/ž), ki ga veseli dinamično delo: AVTOSERVISER – DIAGNOSTIK (m/ž) Od vas si ŽELIMO/ PRIČAKUJEMO: najmanj 2 ...

Več o tem

Razpis: Prodajno-nabavni referent nadomestnih delov m/ž

Obvestila

Razpis: Prodajno-nabavni referent nadomestnih delov m/ž

Sobota, 1. junij 2024

V kolikor vam je komuniciranje in iskanje novih stikov s strankami v veselje in so vaše vrednote podobne našim – skrb za zadovoljstvo strank, vas vabimo, da se pridružite  dinamičnemu prodajno ...

Več o tem
Razpis: Referent za registracije in zavarovanja (m/ž)

Obvestila

Razpis: Referent za registracije in zavarovanja (m/ž)

Petek, 31. maj 2024

V uspešno družinsko podjetje, z močno vizijo in dolgoletno tradicijo vabimo energičnega, visoko motiviranega, komunikativnega in zanesljivega kandidata (m/ž), ki ga veseli delo s strankami in bo s ...

Več o tem