OBVESTILA: Sporočamo, da je avtopralnica Špan spet pripravljena, da vam ponudimo naše izjemne storitve pranja osebnih avtomobilov in kombiniranih vozil.
Avtoservis Špan Galjevica je postal del podjetja Špan d.o.o.Več
Servisni sprejem vozil za pooblaščeni Volkswagen, Škoda in Seat se zdaj nahaja v novem prodajnem salonu. Več

Kolesarski in motocenter

Motocenter Špan

Motocenter Špan

Motocenter Špan

Motocenter Špan
Motocenter Špan

Sodoben motociklistični center se zdaj nahaja na novi lokaciji znotraj centra mobilnosti Špan, na Tržaški cesti 547. Ta združuje nov prodajni salon v katerem lahko izbirate med bogato ponudbo motornih koles in vozil SYM, Qooder in Kawasaki ter bogato ponudbo električnih skuterjev proizvajalcev Eurocka in Askoll.

Motocenter Špan je GENERALNI UVOZNIK skuterjev znamke SYM za Slovenijo in Hrvaško. Poleg svetovanja in prodaje nudimo tudi profesionalen servis, registracijo, zavarovanje, ter pomoč in podporo uporabnikom znamke Sym. 

Motocenter Špan je SODOBEN MOTOCIKLISTIČNI CENTER in spletna trgovina z bogato ponudbo klasičnih in električnih motornih koles (skuterjev, maksi skuterjev, motociklov), večnamenskih vozil (delovni štirikolesniki), vodnih skuterjev (jet-ski) znamk Sym, Qooder, Kawasaki, Eurocka in Askoll, ter dodatne motociklistične opreme. V salonu lahko pridobite vse informacije pred nakupom, si motorje ogledate, greste z njimi na preizkusno vožnjo pred nakupom. Nakup motornega kolesa lahko opravite v salonu ali kar prek spletne trgovine

V asortimentu imamo veliko DODATNE IN ZAŠČITNE OPREME, kot so čelade, rokavice, kovčki, pregrinjala za motorje in druge dodatke. Na voljo so tudi vsi rezervni deli in potrošni material, potreben za servisiranje in vzdrževanje motornih koles in MOTORKSE PNEVMATIKE z možnostjo PREMONTAŽE.

Moderno opremljena SERVISNA DELAVNICA omogoča servisiranje motornih koles vseh vrst in znamk. S pomočjo sodobne opreme osebje zagotavlja visok standard storitev, ki ga predstavlja podjetje Špan d.o.o.

V sklopu podjetja Špan d.o.o. lahko za krajše ali daljše obdobje v MOTO HOTELU namestite vaše vozilo. Strokovno osebje ga pred prevzemom pripravi za vožnjo.

Preverite našo SPLETNO trgovino >

 

STORITVE MOTOCENTRA ŠPAN

 

PRODAJA MOTORJEV IN OPREME

Prodajno mesto za program motociklov in električnih skuterjev znamk Sym, Askoll, Quooder, Eurocka in Kawasaki. 
Nudimo širok izbor dodatne in zaščitne motoristične opreme, pnevmatik za motorje in potrošnega materiala.

SERVIS RAZLIČNIH ZNAMK IN VRST MOTORJEV

V moderno opremljeni servisni delavnici servisno osebje servisira motorna kolesa različnih znamk in vrst. S pomočjo sodobne opreme zagotavlja visoke standarde storitev podjetja Špan d.o.o.

IZPOSOJA IN TEST

Sposodite in testirate lahko naslednje motorje in skuterje:

SYM SKUTERJI: 

  • MAXSYM TL 508
  • JOYRIDE 300
  • JET4 RX 125
  • ORBIT III 50

KAWASAKI:

  • Z 650
  • Z 900

ELEKTRIČNI SKUTERJI: 

ASKOLL:

  • ES1
  • ES2

ZIMOVANJE IN HRAMBA 

Nudimo vam ugoden najem garažnega prostora za zimovanje in hrambo vašega motorja v zaprtih in ustrezno klimatiziranih prostorih. Motor na zimovanje tudi ustrezno pripravimo.

Twitter Pošlji na e-mail

Aktualno

Arhiv
Razpis: SERVISNI SVETOVALEC/ SERVISER za kolesa (m/ž)

Obvestila

Razpis: SERVISNI SVETOVALEC/ SERVISER za kolesa (m/ž)

Torek, 14. november 2023

Zaradi povečanega obsega prodaje iščemo nove sodelavce, ki bi se priključili naši mladi uspešni ekipi kolesarskih navdušencev. Če si delaven, zanesljiv in športnik po duši ter imaš potrebna znanja, te ...

Več o tem
Razpis: Prodajni svetovalec novih vozil (m/ž)

Obvestila

Razpis: Prodajni svetovalec novih vozil (m/ž)

Petek, 24. marec 2023

V uspešno družinsko podjetje, z močno vizijo in 40letno tradicijo vabimo energičnega, visoko motiviranega, komunikativnega in zanesljivega kandidata (m/ž), ki je navdušen nad avtomobilsko industrijo, ...

Več o tem

Obvestila

Kolesarski in Motocenter zaradi letne inventure ZAPRTA!

Torek, 6. december 2022

Spoštovane stranke, Zaradi letne inventure bosta tako trgovina kot servis zaradi letne inventure ZAPRTA ves dan v petek, 9. decembra, in v soboto 10. decembra! To pomeni, da lahko v tem času ...

Več o tem

Obvestila

PODJETJU ŠPAN MEDNARODNI CERTIFIKAT PLATINASTE BONITETNE ODLIČNOST AAA

Smo ugleden partner, vreden zaupanja, ki vam stoji ob strani tudi v času gospodarske krize.

Sreda, 13. oktober 2021

V času pandemije covida-19 smo premagali številne poslovne izzive in ostali partner vreden zaupanja. Z dobrimi poslovnimi praksami smo se uvrstili v sam vrh podjetij, ki izkazujejo platinasto ...

Več o tem