OBVESTILA: Sporočamo, da je avtopralnica Špan spet pripravljena, da vam ponudimo naše izjemne storitve pranja osebnih avtomobilov in kombiniranih vozil.
Avtoservis Špan Galjevica je postal del podjetja Špan d.o.o.Več
Servisni sprejem vozil za pooblaščeni Volkswagen, Škoda in Seat se zdaj nahaja v novem prodajnem salonu. Več

PODJETJU ŠPAN MEDNARODNI CERTIFIKAT PLATINASTE BONITETNE ODLIČNOST AAA

Smo ugleden partner, vreden zaupanja, ki vam stoji ob strani tudi v času gospodarske krize.

Sreda, 13. oktober 2021

V času pandemije covida-19 smo premagali številne poslovne izzive in ostali partner vreden zaupanja. Z dobrimi poslovnimi praksami smo se uvrstili v sam vrh podjetij, ki izkazujejo platinasto bonitetno odličnost in predstavljajo najbolj zanesljiv, kredibilen in nizko tvegan poslovni subjekt za sodelovanje z vsemi poslovnimi partnerji.


Na fotografiji: Ida Špan (levo) in Patricija Špan Pleško (desno).

Analitična hiša Bisnode, največja partnerska družba bonitetne hiše Dun & Bradstreet, v okviru mednarodnega projekta izvaja finančne analize podjetij in ima večletno tradicijo v podeljevanju certifikatov bonitetne odličnosti v 19 evropskih državah, med njimi tudi v Sloveniji. V raziskavi Dun & Broadstreet v Sloveniji le 13.9 % podjetij dosega nadpovprečno kakovost poslovanja. Podjetje Špan d.o.o. pa se uvršča v sam vrh podjetij z nadpovprečno bonitetno vrednostjo v Sloveniji, teh je le 1,1 %. Podjetja z najvišjo bonitetno odličnosti Zlati AAA, kar tri leta zapored, pa smo prejemniki certifikata Platinaste odličnosti. Naše podjetje tako dokazano dosega najvišje standarde poslovne etike, zanesljivost glede plačilne sposobnosti in dobave ter kakovosti izdelkov in storitev, kar je ključnega pomena v negotovih časih, ko se običajno bonitetna ocena podjetij zniža, podaljšajo se plačilni roki, nekatera podjetja pa se soočajo tudi z likvidnostnimi težavami ali celo prenehajo delovati. Pozornost na poslovne dogodke, skrb za stabilne finance in odgovornost zagotavljanja finančne stabilnosti več kot 100 zaposlenih je za nas zelo pomembna, saj dviguje ugled in zaupanje na vseh nivojih našega delovanja. Na eni strani tako kupcem in dobaviteljem omogočamo izbiro zanesljivega, kredibilnega in nizko tveganega poslovnega subjekta za sodelovanje tudi v prihodnosti. Po drugi strani pa z negovanjem dobrih poslovnih običajev, doseganjem izjemnih poslovnih rezultatov, skrbi za zadovoljstvo vseh vpletenih v delovni proces ter z načinom delovanja in razmišljanja prispevamo k boljšemu svetu. 

Ponosni smo, da smo lahko zaposlenim in poslovnim partnerjem stali ob strani tudi v času upada povpraševanj in težav z dobavo, ter tako z dejanji okrepili vaše zaupanje tudi v času gospodarske krize.

 

Twitter Pošlji na e-mail
Kontakt

Špan d.o.o.
T: 01 365 81 10
E: Info@span.si