OBVESTILA: Sporočamo, da je avtopralnica Špan spet pripravljena, da vam ponudimo naše izjemne storitve pranja osebnih avtomobilov in kombiniranih vozil.
Avtoservis Špan Galjevica je postal del podjetja Špan d.o.o.Več
Servisni sprejem vozil za pooblaščeni Volkswagen, Škoda in Seat se zdaj nahaja v novem prodajnem salonu. Več

Servis

Avtokleparstvo in avtoličarstvo

Avtokleparstvo in avtoličarstvo

Avtokleparstvo in avtoličarstvo

Avtokleparstvo in avtoličarstvo
Avtokleparstvo in avtoličarstvo
Avtokleparstvo in avtoličarstvo
Avtokleparstvo in avtoličarstvo
Avtokleparstvo in avtoličarstvo
Avtokleparstvo in avtoličarstvo

Ličarska delavnica je še zadnja dejavnost, ki je manjkala podjetju Špan d.o.o., da lahko sklenemo krog ter povzamemo vizijo podjetja »vse na enem mestu«. Spomladi 2016 smo odprli moderno kleparsko-ličarsko delavnico, kjer opravljamo kleparsko - ličarske storitve za vse znamke vozil.

V primeru nesreče ali škodnega dogodka na vašem vozilu vam nudimo vso strokovno pomoč pri urejanju potrebne dokumentacije in postopkov z vsemi zavarovalnicami. Vse na enem mestu. Naši cenilni strokovnjaki vam bodo prihranili čas z enostavnim postopkov ocenitve škode v našem centru, kjer bomo poskrbeli za vas od trenutka prijave škodnega dogodka pa do končnega popravila vašega vozila.

V sodobni delavnici opravljamo kleparsko ličarska popravila za vozila vseh znamk. Kot pooblaščeni serviser znamk Volkswagen, Volkswagen gospodarskih vozil, Škoda, Seat in Mercedes Benz vam zagotavljamo popravilo po najnovejših smernicah proizvajalca vašega vozila. V naši sodobni kleparsko – ličarski delavnici vam bomo strokovno odpravili vse poškodbe, ki so na vašem vozilu. Zagotavljamo originalne nadomestne dele z garancijo, pri popravilu pločevine pa zagotovimo ohranitev garancije na prerjavenje pločevine, ki bi vam sicer v primeru posega nepooblaščene osebe žal prenehala. Tovrstna garancija velja deset ali več let. Pri popravilih vozil uporabljamo materiale vodilne znamke Glasurit. Barve in laki Glasurit so pripravljeni in zmešani v lastni mešalnici barv in lakov in so na vodni osnovi, katerih glavne lastnosti so:

  • 90% manjša emisija kot pri običajnih osnovnih premazih
  • skoraj brez vonja
  • manjša obremenitev za okolje

Najnovejša tehnologija in najsodobnejši standardi

V današnjem času, ko so za avtoličarsko stroko značilne vse višje zahteve glede kakovosti popravila avtomobila, je zelo pomembna izbira ustreznih delovnih orodij – mednje sodijo kompresorji, brusilno in polirno orodje, brizgalne pištole in seveda lakirne komore, ki so nepogrešljive za kakovostno izvajalne del v lakirni delavnici, tako za manjše širjenje hlapov v okolico, kot za zmanjšanje območja erozijske ogroženosti. Pohvalimo se lahko z lakirno komoro znanega proizvajalca Blowtherm, ki predstavlja najsodobnejšo avtoličarsko tehnologijo, s pomočjo katere zagotavljamo, da so vozila tudi po popravilu varna, kot so bila pred nesrečo ali poškodbo. Kombinirana lakirno-sušilna komora Blowterm omogoča izvajanje dveh tehnoloških operacij; lakiranje in sušenje v istem delovnem prostoru. Med lakiranjem se v napravo dovaja celotna projektna količina svežega zraka in enaka tudi ozvaja. Ventilacija zagotavlja ustrezne delovne pogoje za delavca le v režimu lakiranja. V režimu sušenja delavec v komori ni prisoten. Komora ima prisilno kontrolirano ventilacijo. Kontrola ventilacije se izvaja s tlačnimi stikali. Za dovoz in odvoz vozil so pregrajena čelna tehnološka vrata, katera se kontrolirajo z električnimi stikali. Komora ima lastno razsvetljavo.

Vsa karoserijska popravila izvajamo v skladu s strogimi standardi kakovosti. Ko je vaše vozilo poškodovano, zahteva natančno kombinacijo inovativne tehnologije in strokovne obdelave. Z uporabo najsodobnejše tehnologije in postopkov popravil, originalnimi deli in natančnim karoserijskim popravilom, obnovimo vaše vozilo na prvotno raven udobja, varnosti in zmogljivosti. Svetovalci storitev strokovno sprejmejo vaše vozilo in vam pomagajo pri urejanju postopkov z zavarovalnicami. Posebej usposobljeni strokovnjaki preverijo kakovost opravljenih del. Pri predaji vozila vam svetovalci storitev natančno pojasnijo skladnost računa z opravljenimi storitvami.

Inovativna popravila – odprava poškodb toče in udarcev
V sodelovanju s podjetjem Format lahko poškodbe toče odpravimo s tehniko PDR (hladno popravilo brez lakiranja). PDR je inovativna tehnika popravila udrtin karoserije brez lakiranja. Pogoj za tovrstno popravilo je, da lak ni poškodovan. Tehnika je še posebej primerna za popravila poškodb, ki jih je povzročila toča, udarci na parkirišču, kot tudi popravila manjših nepravilnosti v strukturi barve vozila. S posebno oblikovanim orodjem tehnik doseže udarnino z notranje strani in jo s pritiskom oblikuje do izvirne oblike. Na mestih, kjer udrtine ni mogoče doseči od znotraj, se uporablja posebno izvlečno orodje.

Twitter Pošlji na e-mail

Aktualno

Arhiv
Goodyear pomladna akcija - prejmi darilno kartico Petrol za gorivo

Akcije

Goodyear pomladna akcija - prejmi darilno kartico Petrol za gorivo

Petek, 15. marec 2024

Letošnjo pomlad bomo pozdravili s promocijsko akcijo, ki vključuje darilne kartice za gorivo v vrednosti do 40 EUR. Pri nakupu kompleta letnih ali celoletnih potniških pnevmatik Goodyear v velikosti ...

Več o tem
Razpis: SERVISNI SVETOVALEC/ SERVISER za kolesa (m/ž)

Obvestila

Razpis: SERVISNI SVETOVALEC/ SERVISER za kolesa (m/ž)

Torek, 14. november 2023

Zaradi povečanega obsega prodaje iščemo nove sodelavce, ki bi se priključili naši mladi uspešni ekipi kolesarskih navdušencev. Če si delaven, zanesljiv in športnik po duši ter imaš potrebna znanja, te ...

Več o tem

Razpis: avtokaroserist - avtoklepar

Obvestila

Razpis: avtokaroserist - avtoklepar

Petek, 24. marec 2023

V uspešno družinsko podjetje, z močno vizijo in 40 letno tradicijo vabimo energičnega, visoko motiviranega, komunikativnega in zanesljivega kandidata (m/ž), ki ga veseli dinamično delo in bo s svojo ...

Več o tem
Razpis: Cenilec za kleparsko ličarska popravila m/ž

Obvestila

Razpis: Cenilec za kleparsko ličarska popravila m/ž

Petek, 24. marec 2023

Center mobilnosti Špan združuje strokovnost, znanje, kakovost ter tradicijo uveljavljenih pooblaščenih prodajalcev in serviserjev Volkswagen, Škoda, Seat, Cupra in Mercedes Benz v Sloveniji. K ...

Več o tem