OBVESTILA: Sporočamo, da je avtopralnica Špan spet pripravljena, da vam ponudimo naše izjemne storitve pranja osebnih avtomobilov in kombiniranih vozil.
Avtoservis Špan Galjevica je postal del podjetja Špan d.o.o.Več
Servisni sprejem vozil za pooblaščeni Volkswagen, Škoda in Seat se zdaj nahaja v novem prodajnem salonu. Več

Avtoservis Špan postal del podjetja Špan d.o.o.

Četrtek, 23. februar 2023
Avtoservis Špan postal del podjetja Špan d.o.o.

Avtoservis Špan d.o.o. iz Galjevice 11a je s 1. januarjem 2023 postal del podjetja Špan d.o.o. iz Brezovice pri Ljubljani. Poslovalnica na Galjevici je s tem dnem tudi prenehala obratovati, zaposlene pa smo priključili kolektivu podjetja Špan d.o.o. na Tržaški cesti 547.

Vse stranke tako vljudno vabimo, da se pridružijo že znanim obrazom, ki vas odslej pričakujejo na Tržaški cesti 547. Podjetje Špan d.o.o. je vodilni vulkanizerski center v Sloveniji in ponuja vrhunske storitve ter veliko zalogo pnevmatik in platišč vodilnih svetovnih proizvajalcev.

Da bo vulkanizerska storitev preprosta in hitra v Špan centru mobilnosti omogočamo naročanje na storitve za vse stranke. Tudi za vse tiste, ki ste do sedaj zaupali podjetju Avtoservis Špan iz Galjevice.

Za najhitrejšo pot iz stare na novo lokacijo kliknite na povezavo z navodili za vaš mobilni telefon ali navigacijo.   

Kontakt
T: 01 365 81 10
E: maloprodaja@span.si

 
Vaši poznani obrazi vas bodo z veseljem pričakali na novi lokaciji, ki je manj kot 15 minut oddaljena od doslej znanega naslova. V podjetju Špan d.o.o. verjamemo, da bomo z bogato ponudbo in visoko kakovostjo storitev upravičili vaše zaupanje in bomo z vami še naprej sodelovali.

 

Twitter Pošlji na e-mail
Kontakt

Špan d.o.o.
T: 01 365 81 10
E: Info@span.si