S-BIKES F50e - uradno kolo Internautice 2018

Srijeda, 28. veljača 2018.
S-BIKES F50e - uradno kolo Internautice 2018
S-BIKES F50e - uradno kolo Internautice 2018
S-BIKES F50e - uradno kolo Internautice 2018
S-BIKES F50e - uradno kolo Internautice 2018

Internautica ostaja v jadranskem območju pomemben pokazatelj smernic razvoja v navtični industriji. Od jaht do športnih in napihljivih čolnov, od katamaranov do jadrnic, od elektronike in navtične opreme do mode – na sejmu lahko obiskovalci spoznavajo novosti svojih najbolj priljubljenih blagovnih znamk, kot so: Absolute, Adler, Azimut, Bayliner, Cranchi, Dreamline, Elan, Ferretti,... in še mnogih drugih. Po lanskoletni predstavitvi nove generacije koles S-BIKES je letos model F50e tudi uradno kolo v družbi najboljših. 

Razstavljavci se bodo lahko že pred začetkom poletne sezone 2018 srečali s številnimi zainteresiranimi obiskovalci in kupci, da bi poslovno mrežili, trgovali, se povezovali in navezovali stike ter se dogovarjali za novo sodelovanje. Sodelovanje na najbolj priljubljeni in hkrati morju prijazni razstavi navtike v Srednji Evropi vam bo omogočilo stik z zainteresirano publiko in z mnogimi potencialnimi kupci, ki jim boste lahko ob prijetnem pomladnem vzdušju predstavili svoje blagovne znamke in produkte. Lahko boste nagovorili mednarodne obiskovalce z visoko kupno močjo. Internautica je med njimi zapisana kot navtični sejem, kjer se običajno sklepajo dobri posli. Vzbujanje zanimanja pri potencialnih kupcih na navtičnih sejmih lahko sicer pomeni večjo finančno investicijo, toda s skoraj 25-letno tradicijo vam Internautica zagotavlja širitev poslovanja in stik s številnimi novimi kupci. Lesket palube in plapolanje jader bosta obiskovalce popeljala na odprto morje izbire in sanjarili bodo o svoji naslednji veliki navtični pustolovščini ter morda poiskali prav vas, da jim jo pomagate udejanjiti.

S-BIKES - URADNO KOLO INTERNAUTICE 2018

V skladu z našimi trajnostnimi ciliji bo tudi letos uradno kolo Internautice električno kolo znamke S-BIKES, ki je plod slovenskega znanja in odgovor na sodobne izzive mobilnosti in vplivov na okolje. Združuje prednosti zložljivega kolesa z električnim kolesom. Omogoča doseg do kar 65km z enim samim polnjenjem. Po zaslugi zložljivega okvirja pa zavzame izjemno malo prostora. 

Zložljivo električno kolo S-BIKES F50e je postavilo nove standarde mobilnosti. Ker vsakem koraku razmišljamo širše smo se odločili razširiti družino koles S-BIKES. Z napredno tehnologijo S-BIKES iQ smo za vas pripravili novo generacijo koles za vstop v svet doživetij električne mobilnosti. Električna kolesa S-BIKES vam bodo za vedno spremenilo pogled na kolesarjenje. Potovanja bodo po zaslugi koles S-BIKES dobila novo razsežnost in še tako oddaljeni kraji bodo za vas postali lahko dosegljivi.

Prenesi datoteke

Twitter Šalji na e-mail
Kontakt

Špan d.o.o.
T: 01 365 81 10
E: Info@span.si