OBVESTILA: Sporočamo, da je avtopralnica Špan spet pripravljena, da vam ponudimo naše izjemne storitve pranja osebnih avtomobilov in kombiniranih vozil.
Avtoservis Špan Galjevica je postal del podjetja Špan d.o.o.Več
Servisni sprejem vozil za pooblaščeni Volkswagen, Škoda in Seat se zdaj nahaja v novem prodajnem salonu. Več

Splošni pogoji in pravila nagradne igre Špan – center rabljenih vozil

Ti splošni pogoji in pravila določajo način, izvedbo in pogoje prirejanja nagradne igre v promocijske namene Špan d.o.o., ki jo za promocijo centra rabljenih vozil Špan prireja organizator Špan d.o.o.. Nagradna igra bo potekala 1.10.2016 do 31.10.2016 v prostorih Špan d.o.o., Tržaška 547.  

Sodelovanje in trajanje 
V nagradni igri lahko sodeluje vsak kupec rabljenega vozila v centru rabljenih vozil Špan, ki bo pravilno izpolnil kupon in ga oddal v posebej označeno škatlo. 

Nagradna igra bo promovirana na spletni strani www.span.si, preko socialnih omrežij in radijskih oglasov. Prav tako pa bodo potencialni kandidati za sodelovanje na nagradni igri obveščeni prek elektronske pošte,  elektronskih novic in oglasov v nekaterih medijih.  

Na kontaktnem obrazcu sodelujoči zabeležijo svoje ime, priimek, telefon, e-naslov, starost in št. računa.

Upoštevajo se prijave, zbrane v času od 1.10.2016 ob 12h do 31.10.2016 do 19h.

Nagrade
V nagradni igri bo 1 nagrajenec prejel zložljivo električno kolo S-BIKES. Vrednost nagrade je 999 EUR.  

Špan d.o.o. bo dne 7.11.2016 opravil žrebanje nagrajencev v prostorih centra rabljenih vozil Špan, Tržaška 547 v prisotnosti poslušalcev članov žirije in obiskovalcev. Rezultati žrebanja bodo objavljeni 7.11.2016 na spletni strani www.span.si nagrajenec pa bo obveščen tudi po telefonu in po pošti. 

Nagrajenec se mora do 21.11.2016 zglasiti v centru rabljenih vozil Špan, Tržaška 547, kjer bo izvedena identifikacija nagrajenca. S seboj mora prinesti svojo davčno številko in soglasje, da nagrado sprejme. Če izžrebanec nagrade ne bo sprejel, se bo ta prenesla na izžrebanca na rezervnem seznamu po vrstnem redu žrebanja. Vsak izžrebanec na rezervnem seznamu se je dolžan v roku 3 dni od obvestila o prejemu nagrade zglasiti v centru rabljenih vozil Špan, Tržaška 547, s svojo davčno številko in soglasjem, da nagrado sprejme. 

Prejemnik nagrade soglaša, da Špan d.o.o. objavi ime, priimek nagrajenca in podatek, da je prejemnik nagrade na www.span.si.

Izročitev nagrade
Nagrada bo izročena po identifikaciji nagrajenca vcentru rabljenih vozil Špan, Tržaška 547.

Druge določbe

Pogoj za sodelovanje je, da se sodelujoči strinjajo z Splošnimi pogoji in pravili nagradne igre. Šteje se, da so udeleženci z oddanimi podatki na kontaktnem na nagradnem kuponu seznanjeni z Splošnimi pogoji in pravili nagradne igre ter z njimi soglašajo. 

Nagrade niso izplačljive v denarju. 

Če je nagrajenec mladoletna oseba, ki še ni poslovno sposobna, izjavo o prevzemu nagrade podpišejo njeni starši ali skrbnik.

Zaposleni v Špan d.o.o. ne smejo sodelovati v nagradni igri.
Nagrajenci so po zakonu o dohodnini davčni zavezanci, zato so ob prevzemu nagrade dolžni predložiti svojo davčno številko. Akontacijo dohodnine krije organizator. 

Sodelujoči v nagradni igri se strinjajo, da se pridobljeni podatki hranijo v podjetju Špan d.o.o. in uporabljajo za namene neposrednega trženja in obveščanja o novostih poslovanja oz. ponudbi, za statistične obdelave, telefonsko, pisno in elektronsko anketiranje. Špan d.o.o. bo podatke skrbno varovala za namen, za katerega so pridobljeni v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Če sodelujoči v nagradni igri ne želi, da se njegovi osebni podatki, pridobljeni v nagradni igri, uporabljajo za namene neposrednega trženja, mora poslati pisno zahtevo po pošti ali elektronski pošti na anej.ferko@span.si. Špan d.o.o. pa mora v 15 dneh ustrezno preprečiti takšno uporabo osebnih podatkov.

Odločitev organizatorja o vseh vprašanjih v zvezi z nagradno igro in pravilih, povezanih z njo, je dokončna in velja za vse sodelujoče.

Špan d.o.o.
Brezovica pri Ljubljani, 1.10.2016

Dopolnitev 7.11.2016

Skladno z žrebom je nagrado zložljivo električno kolo prejel Tine Šuligoj, ki je o nagradi obveščen preko emaila in telefona.

Twitter Pošlji na e-mail