OBVESTILA: Sporočamo, da je avtopralnica Špan spet pripravljena, da vam ponudimo naše izjemne storitve pranja osebnih avtomobilov in kombiniranih vozil.
Avtoservis Špan Galjevica je postal del podjetja Špan d.o.o.Več
Servisni sprejem vozil za pooblaščeni Volkswagen, Škoda in Seat se zdaj nahaja v novem prodajnem salonu. Več

Pogoji nakupa

Kupec s svojim naročilom potrjuje, da sprejema naše prodajne pogoje. Kupec lahko skladno s 43. členom Zakona o varstvu potrošnikov (ZVPot-UPB2) odstopi od pogodbe v 15 dneh po prejemu blaga. V primeru, da ne moremo zagotoviti dobave blaga, si pridržujemo pravico odstopa od naročila. Kupca o tem obvestimo na elektronski naslov ali po telefonu.

Naročila

V naši spletni trgovini Span.si kupujete udobno in brez nepotrebnega tveganja. Vsi izdelki so predstavljeni z osnovnimi podatki in slikami. Če želite dodatne informacije ali potrebujete nasvet, nas lahko kontaktirate na elektronsko pošto: servis@span.si ali po telefonu 01 365 81 17.

Lastni prevzem

Blago lahko prevzamete v našem skladišču, na sedežu podjetja Špan d.o.o., Tržaška 547, 1351 Brezovica pri Ljubljani. Prednost lastnega prevzema, je možnost takojšnje montaže na vozilo.
 

Dostava

Pri nakupu 4 ali več pnevmatik za osebna vozila, 4 ali več platišč ter 2 ali več motorskih pnevmatik, vam kupljeno blago dostavimo brezplačno kjerkoli v Sloveniji. Pri nakupu manj od navedenih količin, vam zaračunamo stroške dostave po uradnem ceniku podjetja Od vrat do vrat d.o.o.. Stroške dostave plačate ob prevzemu blaga. Pri nakupih zaključenih do 16:45 ure, bo blago na vaš naslov dostavljeno naslednji dan. Pri nakupih zaključenih po 16:45 uri, pa bo blago na vaš naslov dostavljeno v 2 dneh. Dostava je varna in zanesljiva preko lastne dostavne službe ali kurirske službe. Obstaja možnost, da kakšnega naročenega artikla ni na zalogi. V takem primeru, nas prosim kontaktirajte po elektronski pošti servis@span.si ali po telefonu 01 365 81 17 in sporočili vam bomo dobavni rok.

Reklamacija in vračilo izdelkov

Za izdelke v spletni trgovini veljajo garancijski pogoji v skladu s slovensko zakonodajo. Artikli imajo garancijo proizvajalca, uvoznika oziroma prodajalca. Ob uveljavljanju garancije priložite originalni račun in garancijski list.

Kupec ima skladno s 43. členom Zakona o varstvu potrošnikov ZVPot-UPB2 pravico do odstopa od pogodbe oziroma naročila. Kupec mora v petnajstih dneh po sporočilu o odstopu od naročila podjetju vrniti blago, nepoškodovano, v nespremenjeni količini in v originalni embalaži. Stroške vračila blaga krije stranka. Kupcu bomo v roku 15 dni od prejema vrnjenega blaga povrnili vrednost vrnjenega blaga z nakazilom na tekoči račun.

Platišča

Slike s platišči so simbolične in so večinoma prikazane s petimi vijaki. Večina jih je na voljo tudi s štirimi, vendar morate upoštevati, da pride do rahle razlike v samem dizajnu (npr. platišča s petimi kraki in štirimi vijaki so zaradi drugačne razporeditve vijakov nekoliko drugačna). Platišča, ki so bila montirana na vozilo ali v primeru da so bile na platišča montirane pnevmatike, NE MORETE VRNITI.

Pnevmatike

Pnevmatike lahko vrnete le v primeru, da so v originalnem stanju. Na nekaterih slikah je prikazana pnevmatika s platiščem, ki je samo simbolično. Pnevmatike, ki so bile že montirane na platišča ali vožene, NE MORETE VRNITI.

Cene in plačilo

Vse cene so v EUR.
Pri dostavi je možno plačilo po predračunu ali pa plačilo z gotovino, ki ga poravnate dostavljalcu. Pri lastnem prevzemu, je možno plačilo po predračunu ali plačilo z gotovino in večino plačilnih in kreditnih kartic. Več o načinih plačila si preberite tu.

Pridržujemo si pravico do dnevnih sprememb cen. Veljajo cene, ki jih kupec potrdi pri nakupu v spletni trgovini.

Varovanje osebnih podatkov

Podatke o kupcih, ki jih pridobimo na spletnem portalu Span.si, bomo uporabljali izključno za izvedbo nakupov in izboljšanje delovanja spletnega portala. Podatki so varovani v skladu z zakonom o varovanju osebnih podatkov. Podatki uporabnikov spletnega portala v nobenem primeru ne bodo predani tretji osebi.

Registracija

Registracija ali vpis osebnih podatkov v spletni trgovini Span.si je nujen in potreben izključno samo za pravilno in ažurno izvajanje uporabniških storitev.

Varnost nakupovanja

Nakupovanje v spletni trgovini Span.si je popolnoma varno. Blago plačate ob prevzemu, ali po predračunu na pošti, banki ali preko spletne banke.

Z uporabo spletne trgovine Span.si, ste izrazili, da ste seznanjeni z našimi pogoji in da se z njimi strinjate. V primeru, da se njimi ne strinjate, vas prosimo, da spletne trgovine ne uporabljate.

Hvala.