OBVESTILA: Sporočamo, da je avtopralnica Špan spet pripravljena, da vam ponudimo naše izjemne storitve pranja osebnih avtomobilov in kombiniranih vozil.
Avtoservis Špan Galjevica je postal del podjetja Špan d.o.o.Več
Servisni sprejem vozil za pooblaščeni Volkswagen, Škoda in Seat se zdaj nahaja v novem prodajnem salonu. Več

ZA VAS PRILAGOJEN DELOVNI ČAS - VULKANIZERSTVO, HITRI SERVIS IN PRALNICA VOZIL

Petek, 28. oktober 2022
ZA VAS PRILAGOJEN DELOVNI ČAS - VULKANIZERSTVO, HITRI SERVIS IN PRALNICA VOZIL

Spoštovane stranke,

Ker si nenehno prizadevamo približevati storitve vam, bomo tudi letos uvedli podaljšan delovni čas. V času sezone menjave letnih pnevmatik z zimskimi, se namreč močno poveča obseg dela. Ob povečanem obsegu dela se tako lahko pojavi tudi daljša čakalna vrsta.
Zato vas vabimo, da se nam pridružite tudi v soboto ter se odločite za spletno naročanje. Tako se boste najhitreje izognili gneči.

Prilagojeni delavni čas:
Sobota, 5.11.2022 od      8:00 do 17:00 ure,
Sobota, 12.11.2022 od    8:00 do 17:00 ure,
Sobota, 19.11.2022 od    8:00 do 17:00 ure.


Naveden delovni čas velja za oddelek vulkanizerstvo, hitri servis, pralnico vozil ter skladišče pnevmatik!

 

 

Zakaj izbrati špan vulkanizerski cener?

Vodilni na svojem področju.

Smo vodilni vulkanizerski center v tem delu Evrope z več kot 45.000 zadovoljnimi strankami in tehnološko najnaprednejšo vulkanizersko storitvijo. Vlaganje v najsodobnejšo tehnologijo nas od nekdaj razlikuje od ostalih ponudnikov. Vedno želimo slediti najsodobnejšim trendom in s tehnologijo postavljamo nove standarde te gospodarske panoge. 

Več o vulkanizerskih storitvah...

 

Prvi z robotsko premontažo

Robotika prihaja v vse sfere življenja. Tako danes določene nemogoče operacije na srcu kirurgi opravljajo samo še z roboti. Podobno meje mogočega spreminjajo roboti tudi na vulkanizerskem področju. Ker se premer platišč vedno bolj povečuje, ob hkratnem manjšanju višine pnevmatik, se je postopek premontaže teh pnevmatik namreč precej otežil.

Robot deluje tako, da pnevmatiko zamenja z veliko natančnostjo in povsem brez poškodb samih platišč, kar je bilo v nekaterih primerih zelo težko. Robotska premontaža namreč omogoča, da lahko menjujejo pnevmatike še večjih presekov, kot je bilo to do zdaj.

Specializirani za prodajo pnevmatik in platišč

Specializirani smo za prodajo pnevmatik in platišč - za vse znamke in tipe vozil! Ekipa izkušenih in strokovno usposobljenihprodajnih svetovalcev, vam bo svetovala in vam pomagala izbrati najustreznejše pnevmatike in platišča.

Hramba pnevmatik

Celotno storitev smo nadgradili z možnostjo hrambe vaših pnevmatik. Tako se boste izognili vsem neprijetnostim, ki spremljajo postopek skladiščenja sezonskih pnevmatik ter prihranili čas in denar pri premontaži. 

Twitter Pošlji na e-mail
Kontakt

Špan d.o.o.
T: 01 365 81 10
E: Info@span.si