OBVESTILA: Sporočamo, da je avtopralnica Špan spet pripravljena, da vam ponudimo naše izjemne storitve pranja osebnih avtomobilov in kombiniranih vozil.
Avtoservis Špan Galjevica je postal del podjetja Špan d.o.o.Več
Servisni sprejem vozil za pooblaščeni Volkswagen, Škoda in Seat se zdaj nahaja v novem prodajnem salonu. Več

Špan d.o.o. prejel zlato boniteto odličnosti

Ponedeljek, 6. avgust 2018
Špan d.o.o. prejel zlato boniteto odličnosti
Špan d.o.o. prejel zlato boniteto odličnosti
Špan d.o.o. prejel zlato boniteto odličnosti
Špan d.o.o. prejel zlato boniteto odličnosti
Špan d.o.o. prejel zlato boniteto odličnosti

Podjetje Špan d.o.o. je danes prejelo zlato boniteto odličnosti iz rok predstavnikov podjetja Bisnode. Zlata boniteta odličnosti predstavlja nadpovprečno bonitetno vrednost med podjetji, ki boniteto odličnosti izkazujejo že tri leta zapored. Temelji na računovodskih izkazih in drugih dinamičnih kazalnikih podjetij ter napoveduje nadpovprečno varno in uspešno poslovanje podjetja v naslednjih dvanajstih mesecih.

Podjetje Špan d.o.o. je sinonim za kakovostne prodajno servisne storitve iz področja mobilnosti. Z nenehnim vlaganjem v razvoj, tako opreme kot zaposlenih, postavljamo nove standarde prodajno servisnih storitev iz področja mobilnosti.

Strankam vedno želimo ponuditi največ. Zato se je naša ponudba skozi leta nenehno dopolnjevala in razvijala. Ustvarili smo okolje, kjer je prilagodljivost zelo močna vrednota in omogoča podjetju nenehno rast in razvoj. S hitro odzivnostjo in sposobnostjo prilagajanja se znamo prilagoditi izzivom, ki jih predstavlja trg in zakonodaja. S prilagodljivostjo gradimo zaupanje in opravičujemo pričakovanja naših partnerjev. 

Kaj predstavlja znata boniteta odličnosti?

Zlata boniteta odličnosti je ocena, s katero bonitetne hiše na osnovi različnih kriterijev ocenjujejo boniteto podjetja skozi daljše obdobje – med drugim so sestavni del ocene tudi ocena plačilne sposobnosti, kreditna sposobnost, zadolženost, dobičkonosnost in drugi kriteriji tveganosti poslovanja s podjetjem. Podjetje, ki izkazuje zlato boniteto odličnosti, predstavlja najbolj zanesljiv, kredibilen in nizko tvegan poslovni subjekt za sodelovanje z vsemi poslovnimi partnerji: dobavitelji, kupci, zavarovalnicami, bankami in drugimi poslovnimi partnerji.

V mednarodnem okolju je certificiranje že uveljavljena praksa in na ta način si podjetja dodatno utrjujejo svoj ugled ter zaupanje v domačem in tujem poslovnem okolju. Imetniki certifikata si tako pridobijo dodatno zaupanje poslovnih partnerjev.

Skupina Bisnode ima večletno tradicijo v podeljevanju certifikatov bonitete odličnosti v naslednjih evropskih državah: Švedska, Norveška, Finska, Danska, Slovenija, Hrvaška in Madžarska. V prihodnjih letih se bo certificiranje izvajalo v celotni skupini 17-ih evropskih držav, kjer je prisoten Bisnode.

Twitter Pošlji na e-mail
Kontakt

Špan d.o.o.
T: 01 365 81 10
E: Info@span.si