OBVESTILA: Sporočamo, da je avtopralnica Špan spet pripravljena, da vam ponudimo naše izjemne storitve pranja osebnih avtomobilov in kombiniranih vozil.
Avtoservis Špan Galjevica je postal del podjetja Špan d.o.o.Več
Servisni sprejem vozil za pooblaščeni Volkswagen, Škoda in Seat se zdaj nahaja v novem prodajnem salonu. Več

Priprave za Juriš na Vršič

Četrtek, 4. avgust 2016
Priprave za Juriš na Vršič
Priprave za Juriš na Vršič
Priprave za Juriš na Vršič

15. avgusta vas vabimo, da se nam pridružite na velikem kolesarskem dogodku, ki bo potekal v okviru priprav na Juriš na Vršič. 

Avgustovski praznični dan bo prava priložnost za druženje v Kranjski Gori. TD Kranjska Gora in Avtocenter Špan namreč vabita na športno družabni dogodek Priprave za Juriš na Vršič. Le te bodo potekale ob priljubljeni lokaciji Sporty bar, kjer tudi poteka start uradne dirke. Ta bo letos potekala 3. septembra. 

Poskrbljeno bo za vse okuse. Dan bomo začeli ob jutranji kavi v Sporty baru. Z nami bo letos tudi mladinska ekipa kolesarskega kluba ROG. Skupaj z njihovo ekipo trenerjev bomo najprej pokramljali o sami trasi proge, nato se bomo ob 10.30 odpravili na 13,5 kilometrsko progo. Od besed k realnosti in čas, da preverimo svojo kondicijo. Vabljeni, da progo preizkusite s svojo opremo. Za vse željne spoznavanja novosti bo možnost testiranja tudi nove opreme FONDRIEST.

Za družinsko rekreacijo bomo poskrbeli z izletom do Planice. Kolesarska tura iz Kranjske Gore v Planico in nazaj se prične ob 10.30. 

Prvič bo za vse kolesarje odprta tudi mobilna »OUTLET BIKE STORE«, kjer vas bodo čakala kolesa po izjemno privlačnih posezonskih cenah. Od blizu boste lahko preskusili zložljivo električno kolo S-BIKES, ki že velja za hit letošnjega poletja. S privlačnim izgledom, hitrim elektro motorjem in odlično avtonomijo kar kliče po testiranju. Sploh v idiličnem okolju Kranjske Gore. Poleg koles S-BIKES boste boste lahko preizkusili tudi najnovejšo generacijo športnih koles FONDRIEST. Ob koncu bomo za udeležence pripravili tudi okroglo mizo z gosti, kjer se bomo dotaknili priprav na Juriš na Vršič, servisiranja koles in nasvetov o primerni opremi. 

Ne spreglejte:

  • Trening z mladinsko ekipo ROG in kolesi Fondriest
  • Posebna ponudba: OUTLET BIKE STORE
  • Okrogla miza z gosti: tema Servisiranje koles, priprave na Juriš na Vršič, nakup opreme.
  • Družinska tura s kolesi iz Kranjske Gore v Planico in nazaj. 
  • Testiranje specialnih športnih koles FONDRIEST
  • Testiranje zložljivih električnih koles S-BIKES

Preživite praznični ponedeljek v naši družbi in v čudovitem ambientu Kranjske Gore. 

Twitter Pošlji na e-mail
Kontakt

Špan d.o.o.
T: 01 365 81 10
E: Info@span.si