OBVESTILA: Sporočamo, da je avtopralnica Špan spet pripravljena, da vam ponudimo naše izjemne storitve pranja osebnih avtomobilov in kombiniranih vozil.
Avtoservis Špan Galjevica je postal del podjetja Špan d.o.o.Več
Servisni sprejem vozil za pooblaščeni Volkswagen, Škoda in Seat se zdaj nahaja v novem prodajnem salonu. Več

Prihaja nova Škoda Fabia

Sreda, 20. avgust 2014
Prihaja nova Škoda Fabia
Prihaja nova Škoda Fabia
Prihaja nova Škoda Fabia

Mladostna, energična, urbana - nova ŠKODA FABIA

Povsem nova, moderna oblika, za povsem nov avto. 

Moderna, dinamična in čustvena - nova ŠKODA Fabia napreduje po avtomobilski modni pisti. Prve fotografije prikazujejo mlad, energičen in urbani avtomobil s tipičnimi ŠKODA geni in z veliko osebnosti.

Oblika

Gre za prvi avtomobil znamke ŠKODA pri katerem so oblikovalci vključili elemente, ki so bili predstavljeni pri konceptnem vozilu ŠKODA Vision C. Tudi oddelek ŠKODA Motorsport je dodal svoj navdih pri končni obliki. Kombinacija obeh temeljev daje novi ŠKODA Fabii povsem novo dinamiko, strasti in čustva.

Zunanjost

Nova podoba kristalne in ostre linije združuje z visoko mero natančnosti. Model zaznamujejo popolnoma uravnotežena in kompaktna razmerja. Nova ŠKODA Fabia je 4 centimetre širša in 3 centimetre nižja od svoje predhodnice.

Notranjost

Nova ŠKODA Fabia ponuja povsem novo, izvirno in privlačno vsestransko notranjost z mnogimi možnostmi prilagajanja posameznikovim potrebam.

Twitter Pošlji na e-mail
Kontakt

Špan d.o.o.
T: 01 365 81 10
E: Info@span.si