OBVESTILA: Sporočamo, da je avtopralnica Špan spet pripravljena, da vam ponudimo naše izjemne storitve pranja osebnih avtomobilov in kombiniranih vozil.
Avtoservis Špan Galjevica je postal del podjetja Špan d.o.o.Več
Servisni sprejem vozil za pooblaščeni Volkswagen, Škoda in Seat se zdaj nahaja v novem prodajnem salonu. Več

Veliki Mondraker Test koles

Petek, 31. avgust 2018
Veliki Mondraker Test koles
Veliki Mondraker Test koles

Špan Kolesarski center v sodelovanju s Hotel Cerkno in Bike&Fun park Cerkno prireja Veliki Mondraker Test koles.

Mondraker je zveneča znamka v svetu kolesarstva, znana predvsem po svojem paradnem konju Dune. Hitro razvijajoča znamka vsako leto navduši z novimi tehnologijami, geotrijami koles in novimi modeli.

Letos se poleg nove linije letnika 2019 predstavlja z novo platformo vrhunskega polnovzmetenega kolesa Foxy 29. Nova geometrija naprednejšim kolesarjem prinaša še več užitka, kontrole in hitrosti pri vožnji. Na testnih dnevih Mondraker koles bo mogoče preizkusiti polnovzmetena klasična in električna kolesa. V dveh testnih dneh bodo na voljo modeli Dune, Foxy 29, Crafty in vrhunsko električno kolo Crusher XR.

Vsi ki razmišljate o menjavi kolesa, nakupu novega, ste v dilemi katero geometrijo in velikost koles izbrati se o tem lahko prepričate na Špan Mondraker testnih dnevih ki bodo potekali na Bike&Fun parku Cerkno v soboto 8. in nedeljo 9. septembra letos.

Kdaj? Vikend 8. in 9. september  
Od 10. ure dalje na Bike&Fune park Cerkno (Smučišče Cerkno)

Za cenejšo celodnevno vozovnico za Bikepark Cerkno se prijavite na info@hotel-cerkno.si. S prijavo si zagotovite 20% popusta na dnevno vozovnico.

Twitter Pošlji na e-mail
Kontakt

Špan d.o.o.
T: 01 365 81 10
E: Info@span.si