OBVESTILA: Sporočamo, da je avtopralnica Špan spet pripravljena, da vam ponudimo naše izjemne storitve pranja osebnih avtomobilov in kombiniranih vozil.
Avtoservis Špan Galjevica je postal del podjetja Špan d.o.o.Več
Servisni sprejem vozil za pooblaščeni Volkswagen, Škoda in Seat se zdaj nahaja v novem prodajnem salonu. Več

Pirelli night 2018

Torek, 3. april 2018
Pirelli night 2018
Pirelli night 2018
Pirelli night 2018
Pirelli night 2018
Pirelli night 2018
Pirelli night 2018
Pirelli night 2018

Ekskluzivna in omejena serija koledarjev Pirelli je prišla v Slovenijo. Kot veleva tradicija, so jih tudi letos podelili v Centru mobilnosti Špan na Brezovici, zgolj šestim posameznikom, ki so tako ali drugače s svojim delom pustili pečat v slovenskem prostoru. Koledar je znan predvsem po svoji ekskluzivnosti in ga je v Slovenijo pripeljal direktor podjetja Špan, gospod Ludvik Špan.

Tematatika koledarja Pirelli 2018 je Alica v čudežni deželi in govori o trenutnih družbenih razmerah, nekakšnem kaosu, v katerem živimo ter sprejemanju drugačnosti v družbi. Fotograf koledarja Tim Walker je tako v objektiv ujel temnopolte modele, med njimi tudi kar precej imen iz sveta šovbizinisa - Naomi Campbell, Whoopi Goldberg, Lupito Nyong’o, Seana “Diddy-ja” Combsa in druge.

Kot že rečeno, koledar v Sloveniji prejme šest izjemnih posameznikov in letos to so: legenda slovenske košarke Ivo Daneu, ultramaratonski kolesar Marko Baloh, eden izmed najlepših opernih glasov pri nas Irena Yebuah Tiran, svetovni prvak v motokrosu Tim Gajser, mojstrica gastronomije Ana Roš in oče planiške letalnice Janez Gorišek

Poleg podelitve koledarjev so na dogodku, takoj po predstavitvi na avtosalonu v Ženevi, predstavili nekaj povsem novega in drugačnega. Novo linijo Pirellijevih pnevmatik Pirelli color edition. Tako je podjetje Špan eno prvih avtomobilskih podjetji v evropskem prostoru, ki je predstavilo omenjeno kolekcijo pnevmatik tudi širši publiki. 

Dogodku, ki ga je povezoval poznavalec sveta mobilnosti Taiji Tokuhisa, je glasbeni tempo narekoval kvartet Quart E.T., na čelu z Rokom Golob, po končanem uradnem delu pa sta dogajanje popestrila še pevka Aleksandra Josić in DJ Mike Vale. Seveda se je, kot je že v navadi, Pirellijeve noči v Španovi deželi udeležilo tudi kar nekaj znanih imen iz sveta gospodarstva in slovenske estrade, ki so domov nedvomno odšli z vtisom, da svet Pirellijevih pnevmatik pomeni veliko več kot samo pnevamatika na avtomobilu. 

Twitter Pošlji na e-mail
Kontakt

Špan d.o.o.
T: 01 365 81 10
E: Info@span.si