OBVESTILA: Sporočamo, da je avtopralnica Špan spet pripravljena, da vam ponudimo naše izjemne storitve pranja osebnih avtomobilov in kombiniranih vozil.
Avtoservis Špan Galjevica je postal del podjetja Špan d.o.o.Več
Servisni sprejem vozil za pooblaščeni Volkswagen, Škoda in Seat se zdaj nahaja v novem prodajnem salonu. Več

Obvestilo za javnost: Skladno z navodili RS zagotavljamo nujne servisne storitve

Ponedeljek, 16. marec 2020

Spoštovani,

Srečujemo se s situacijo, ki si je nihče izmed nas ne želi. Ker nam ni vseeno za vas, cenjene stranke obveščamo, da skladno z navodili vlade Republike Slovenije ZAGOTAVLJAMO NUJNE SERVISNE STORITVE, ki so nujne za normano/varno vožnjo. 

Za dodane informacije smo vam na voljo vsak dan od ponedeljka do petka med 8.  in 15. uro na E: dezurni@span.si ali na dežurni telefon 01 365 81 10, M: 041 363 075, M: 031 785 888.
 

POMOČ NA CESTI – NA VOLJO 24 UR!

Ste ostali na cesti ali imate tehnične težave z vozilom? Z Asistenco Porsche Slovenija bo našim strankam še vedno zagotovljena profesionalna in ustrezna pomoč na cesti. Pomoč vam je na voljo vse dni v tednu, podnevi in poznih nočnih urah.

Asistenca Porsche Slovenija - Volkswagen: 080 19 18
Asistenca Porsche Slovenija - Seat: 080 19 40
Asistenca Porsche Slovenija - Škoda: 080 19 41
Klici iz tujine: +386 1 58 25 102
 

PREKINITEV IZVAJANJA STORITEV TEHNIČNIH PREGLEDOV IN REGISTRACIJ

Sledimo navodilom Vlade Republike Slovenije, ki skladno z odlokom začasno prepoveduje izvajanje tehničnih pregledov in drugih postopkov v zvezi z registracijo motornih vozil ter delo v tahografskih delavnicah v Republiki Sloveniji zaradi zajezitve in obvladovanja epidemije COVID-19. Odlok določa, da se veljavnost prometnih dovoljenj, vključno z zavarovanjem motornih vozil in ADR certifikatov za prevoz nevarnega blaga, ki jim zaradi navedene prepovedi poteče veljavnost od uveljavitve tega odloka do 16. aprila 2020, podaljša do 17. maja 2020.
 

SKLENITEV ZAVAROVANJA NA DALJAVO- IZOGNITE SE GNEČI

Naša ekipa oddelka zavarovanj za vas omogoča sklenitev in podaljšanje zavarovanja na daljavo. Izkoristite čas, ko ste doma, in se izognite gneči, ki bo nastala po izteku odloka vlade Republike Slovenije o začasni prepovedi izvajanja tehničnih pregledov in drugih postopkov v zvezi z registracijo motornih vozil.

Trenutna uredba o začasni prepovedi izvajanja tehničnih pregledov in drugih postopkov v zvezi z registracijo vozil bo ob izteku prinesla precejšnjo gnečo na oddelku registracij vozil. Zato je naša ekipa pripravljena, da vam v času, ko ste doma, olajša postopek zavarovanja vašega vozila. Za vas lahko na daljavo uredimo zavarovanja avtomobilske odgovornosti(AO), zavarovanje voznika (AO plus), vse oblike kasko zavarovanj za vozilo, Asistenco in zavarovanja za mlade voznike.

Avtomobil je pomemben del našega življenja, saj v njem preživimo precejšen del dneva, zato je pomembno, da poskrbimo tudi za dobro avtomobilsko zavarovanje. Paket avtomobilskega zavarovanja lahko sklenete hitro in preprosto kar prek spleta.

Za dodane informacije smo vam na voljo vsak dan od ponedeljka do petka med 8.  in 15. uro na E: maja.tomsic@span.si ali na M: 051 669 722
 

VABLJENI V SPLETNO TRGOVINO

Celotna naša ponudba je na voljo preko spletne trgovine. Povezava do spletne trgovine: https://trgovina.span.si/ 
Pri dostavi lahko prihaja do minimalnih dnevnih zamikov. Paketi bodo dostavljeni v najkrajšem možnem času.

V kolikor bo prišlo do sprememb vas bomo nemudoma o vseh spremembah obvestili preko naše spletne strani in socialnih omrežij.

Hvala za razumevanje - pomembno je, da SKUPAJ poskrbimo za varnost in zdravje. Aktualne informacije o spremembah bomo objavljali na naši spletni strani v kategoriji novice in preko socialnih omrežij. 

Ohranimo življenja! Ostanimo doma!

Želimo vam veliko zdravja. 
Center Mobilnosti Špan

Twitter Pošlji na e-mail
Kontakt

Špan d.o.o.
T: 01 365 81 10
E: Info@span.si